Tilaa käyttöösi uudet ihanat ja värikkäät setlementtivaatteet – samalla tuet lapsi- ja nuorisotyötä!

31 / 03 / 2022 | Ajankohtaista

Kevät tulee ja tuo luonnon värejä ja kauneutta – ja meillä on uudet ihanat värikkäät setlementtivaatteet!

Nyt voit tilata käyttöönne omat hupparit ja T-paidat, pipot ja tuubihuivit setlementtiliikkeen brändiväreillä ja -ilmeellä. Eri kokoja on paljon sekä unisex että naisten mallistosta.

Tiesithän, että ostamalla meidän setlementtivaatteitamme tuet lapsia ja nuoria ja setlementtiliikkeen LaNu-työtä eri paikkakunnilla, koska kaikki tuotteiden myynnistä tulleet varainhankintatuotot ovat suoraan osa LaNu-toimintarahakokonaisuuttamme. Toimintarahoilla toteutamme lasten ja nuorten toivomaa monipuolista toimintaa ympäri Suomen.

Tuet setlementtiliikkeen eli meidän kaikkien yhteistä varainhankintaa ja vastuuta, joka on erittäin tärkeä osa meidän LaNu-työlle myönnetyn valtionavun kannalta.

Setlementtiliiton omavastuuosuus valtionavun sääntöjen mukaan on 5 % eli lähes 20 000 € tänä vuonna.

Parasta kuitenkin on, että saat käyttösi laadukkaat vaatteet, joilla varmasti saat näkyvyyttä ja tunnettuutta toiminnallesi setlementtipaikkakunnallasi.

Kiitos, että autat meidät tavoitteeseen ja maaliin. Uskomme, että tänä vuonna me varmasti saavutetaan se yhdessä (vaikka pari viimeistä vuotta poikkeusolot vaikuttivat siihen, että tavoitteen saavuttaminen oli miltei mahdotonta.).

Voit tilata yksittäisiä tuotteita tai vaikka koko setin (huppari, t-paita, pipo ja tuubi hintaan nyt 99 €) varastossamme olevista tuotteista. Uusien tilausten hintamuutokset ovat mahdollisia.

Tilaa omasi tai kysy lisää malleista ja hinnoista meiltä LaNu-kehittäjiltä tai paikallissetlementtisi toiminnanjohtajalta.

Regina Järg-Tärno
Lapsi- ja nuorisotyön kehittäjä
+358 50 430 1135
regina.jarg-tarno@setlementti.fi

Silja Havu
Lapsi- ja nuorisotyön kehittäjä
+358 50 309 2383
silja.havu@setlementti.fi