Lahjoita

Etusivu > Toiminta > Lahjoita

Lahjoita

Lahjoituksellasi voit poistaa nuoren yksinäisyyttä tai antaa hänelle koulutuksen. Ikäihmiset, yhteiskuntamme rakentajat, ovat ansainneet turvallisen vanhuuden. Lahjoittamalla autat rakentamaan parempaa suomalaista yhteiskuntaa. Toimintamme koskettaa kaikenikäisiä, jokaisessa elämäntilanteessa.

Setlementit tekevät eri puolilla Suomea arkista ja arvokasta työtä eri-ikäisten ja erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa.

Keräyslupa RA/2020/725 on voimassa 17.6.2020 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 17.6.2020. Keräysvarat käytetään setlementtien tekemään käytännön työhön, johon he eivät saa rahoitusta muualta. Setlementtien toiminta-alueita ovat asumisen palvelut, opinto- ja kulttuuritoiminta, kansalaistoiminta, lapsi- ja nuorisotyö, seniori- ja vanhustyö, vaikeat elämäntilanteet ja kriisityö sekä yhdenvertaisuustyö.

Kertalahjoitus

Tilinumero:  FI59 8000 1201 6815 83
BIC-koodi: DABAFIHH
Viitenumero: 1009

Huom! Käytäthän lahjoittaessasi viitenumeroa. Näin lahjoituksesi tulee kokonaisuudessaan perille. Pankki veloittaa pienen summan ilman viitenumeroa maksetuista lahjoituksista.

Testamenttilahjoitus

Pienelläkin lahjoituksella voit auttaa suomalaista setlementtiliikettä rakentamaan parempaa yhteiskuntaa. Kaikki saadut varat käytetään toimintaamme, jonka tavoitteena on arvojemme mukaisesti edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta.

Testamenttilahjoitukset ovat verovapaita. Yleishyödylliset yhteisöt eivät maksa veroa saamastaan perinnöstä.
Halutessasi voit viimeisenä tahtonasi ilmoittaa, että omaisuutesi tai osa siitä ohjataan jollekin setlementtityön osa-alueelle:

  • asumisen palvelut
  • opinto- ja kulttuuritoiminta
  • kansalaistoiminta
  • lapsi- ja nuorisotyö
  • seniori- ja vanhustyö
  • vaikeat elämäntilanteet ja kriisityö
  • yhdenvertaisuustyö

Testamentin laatiminen ei ole vaikeaa, mutta siinä on hyvä käyttää asiantuntijan apua. Autamme siinä mielellämme.

Heräsikö kysyttävää? Tai haluatko keskustella mahdollisesta testamenttilahjoituksesta? Me autamme mielellämme:

Pentti Lemmetyinen

Pentti Lemmetyinen

Toimitusjohtaja

+358400961469
pentti.lemmetyinen@setlementti.fi

 

  • Kansainvälisen Setlementtiliiton (IFS) puheenjohtaja