Syksyn Setlementtipäivät

17 / 08 / 2021 | Tapahtumat

80-vuotias Harjula kutsuu setlementtiväen Euroopan ympäristöpääkaupunkiin

Syksyn 2021 Setlementtipäivät pidetään 17.−19.11. Harjulan Setlementissä, Lahdessa. Keskiviikko on verkostopäivä, ja silloin järjestetään myös liittokokous. Torstain teemoina ovat ympäristö ja kierrätys. Perjantaina puhutaan osallisuudesta, ja siihen liityen mm. kuntien ja järjestöjen yhteistyöstä, työllisyydestä ja työllistämisestä. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Merkkaathan päivät kuitenkin jo kalenteriisi!

Abstrakti- ja posterihaku

Ehdota esitystä Setlementtipäiville! Etsimme perjantain ohjelmaan noin 20 minuutin mittaisia suullisia esityksiä osallisuuteen liittyvistä aiheista. Esitykset voivat pohjautua setlementtitoimintaan tai siihen liittyvään meneillään olevaan tai tuoreeseen tutkimukseen.

Lisäksi etsimme Setlementtipäiville ”Rohkeutta on…” -posteriesityksiä, jotka esittelevät ajankohtaista setlementtitoimintaa ja vastaavat kysymykseen, miten setlementeissä ollaan rohkeasti ihmisen puolella.

Lähetä vapaamuotoiset abstraktit 19.9.2021, ja posterit 31.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ella.niini@setlementti.fi. Abstraktien perusteella valittujien esiintyjien osallistuminen Setlementtipäiville on perjantain osalta esiintyjille maksutonta.