Kansainvälisen Setlementtiliiton konferenssi Sydneyssä 12.–14.8.2020

mennessä 17 / 09 / 2019Tapahtumat0 Kommenttia

Aika: 12.–14.8.2020
Paikka: Sydney, Australia, Sydneyn teknillinen yliopisto

Kansainvälisen Setlementtiliiton (IFS) konferenssi järjestetään Sydneyssä, Australiassa elokuussa 2020. Konferenssin teemana on Sosiaalinen oikeudenmukaisuus – keskeneräinen tarina.

Australia on valtava maa, joten myös setlementtejä on paljon: yli tuhat. Konferenssin aikana pääsemme tutustumaan näistä muutamaan Sydneyssä ja lähialueilla.

Päivien ohjelmaa ei pakata liian tiiviiksi, joten aikaa jää myös vapaaseen olemiseen ja maahan tutustumiseen. Halutessaan osallistujat voivat piipahtaa myös itsenäisesti haluamissaan setlementeissä ympäri Australiaa. Käynneistä on hyvä sopia etukäteen. Voit kysyä yhteystietoja IFS:n väeltä.

Ennen varsinaisen konferenssiviikon alkua järjestetään muutaman päivän mittainen opintoretki. Toiveet ja kysymykset opintoretkestä voi esittää osoitteeseen lyn@lcsansw.org.au vuoden 2019 loppuun mennessä.

Lisäksi konferenssin järjestäjä LCSA on aloittamassa projektia, jonka tarkoituksena on vahvistaa yhteistyötä setlementtien välillä ympäri maailman. Myöhemmin avattavilla konferenssin virallisilla verkkosivuilla on lisätietoa siitä, miten setlementit voivat tulla mukaan.

Tarkempi ohjelma ja hintatiedot julkaistaan myöhemmin.

Konferenssin järjestävät Kansainvälinen Setlementtiliitto ja LCSA.