Setlementtiliikkeen lapsi- ja nuorisotyön värityskirjoja on nyt saatavilla – tee varainhankintaa hauskasti!

27 / 02 / 2022 | Ajankohtaista

Lapsi- ja nuorisotyön kannatustuotteistamme valmistui viime vuoden lopussa ikioma värityskirja! Sen kuvitukset perustuvat vuoden 2021 lapsi- ja nuorisotyön toimintaan ja tapahtumiin. Vauhdikkaan toimintavuotemme ikuisti värikkäiksi ja tarinallisiksi kuviksi Kati Kinnunen/Gra. Värityskirja sopii kaiken ikäisille. Se sopii ajanvietteeksi, lahjaksi ja miksipä ei tarinakirjaksi, millä kielellä tahansa.

Värityskirjojamme saa nyt jo Lievestuoreen, Äänekoskella Koskelan, Jyväskylässä Jyvälän ja Lahdessa Harjulan setlementeistämme.

Värityskirjoja ovat ottaneet myyntiin myös ihanat uudet yhteistyökumppanimme esim. kierrätyskeskus Patina Lahdessa, Center Market Himos Jämsässä ja Domus Classica Helsingissä ja Hattulassa. Center Himos Marketin myyntituotot ohjataan suoraan Jämsänlaakson setlementin lapsi- ja nuorisotyöhön ja Domus Classican myyntituotot kiusaamisen ennalta estämisen työhön ja lasten ja nuorten taide- ja taitoprojekteihin. Lahdessa Harjulan setlementin kierrätyskeskuksen Patinan tuotoilla tuetaan paikallisten nuorten työllistymisen tukemista.

Setlementtiliikkeen värityskirjoja voit ostaa itsellesi tai myytäväksi, ja niitä on nyt myynnissä yhteistyökumppaneiden kautta. Kirjan suositushinta on 6 €. Värityskirjoja on tulossa myyntiin setlementtiliikkeen paikallista varainhankintaa varten myös muilla setlementtipaikkakunnilla, heti kun saamme toimitukset hoidettua. Myös verkkokaupan kautta värityskirjojen ostaminen tulee onnistumaan pian.

Värityskirjoja on tarjolla myös koululuokkien varainhankitaan esim. retkiä, projekteja tai leirikoulutyyppisiä tapahtumia varten. Jokaisesta myydystä värityskirjasta luokka ansaitsee vähintään 50% omaan varainhankintaan.

Vinkkinä ja ehdotuksena setlementtikentältä, että värityskirja sopii vaikka kotouttamiskurssille tehtäväkirjaksi, kielikursseille tai luovan kirjoittamisen kursseille kansalaisopistoon.

Kiinnostuitko? Haluatko ottaa värityskirjoja myyntiin? Ota Reginaan yhteyttä! regina.jarg-tarno@setlementti.fi

Kerromme mielellään lisää värityskirjoista ja erilaisista varainhankintamahdollisuuksista ja paikallisista kumppanuuksista siihen liittyen.