Setlementtiliikkeen lapsi- ja nuorisotyöllä on omat kannatustuotteet!

25 / 01 / 2022 | Ajankohtaista

Huikea vuosi takana! Mitä kaikkea tulikaan viime vuonna toteutettua ympäri Suomea setlementtiliikkeen lapsi- ja nuorisotyön kuvioissa! Yksi osa siitä toteutettiin Setlementtiliitolle myöntämän valtionavun OKM toimintarahalla. Yli 70 toimintarahalla toteutettua tapahtumaa ja tekemistä! Kiitos kaikille mukana olleille!

Ikiomat kortit, pelit ja värityskirja

Esimakua näistä huikeista toiminnoista ja tapahtumista näit varmaan LANU*-joulukalenterin yhteydessä Setlementtiliiton Facebook-sivuilla ja Instagramissa. Kuvitukset loihti Kati Kinnunen ihanien toimintarahakertomusten perusteella. Tästä tapahtumarikkaasta kuvamaailmasta olemme kehitelleet LANUn omavastuuosuuden varainhankinnan yhteydessä myös uniikit LANU-tuotteet – mm. kortteja, pelejä ja värityskirjan!

*LApsi- ja NUorisotyö

Lisätietoa siitä, miten ja mistä niitä voi ostaa ja myös myydä saa LANU-kehittäjiltä Reginalta ja Siljalta. Yhdessä niitä markkinoiden ja myyden pyrimme pääsemään tavoitteeseen omavastuuosuuden hankinnassa, mutta ennen kaikkea tuomaan tarvittavan taloudellisen tuen vastaavien toimintojen ja tapahtumien toteuttamiselle yhdessä lasten ja nuorten kanssa ja heitä varten ympäri Suomea. Kiitos kun autat!
Lisätietoa tulossa pian myös Setlementtiliiton sivuille ja some-kanaviin.

Lapsi ja nuorisotyön toimintarahat ja tekemiset 2022

Odotamme OKM-päätöksiä koskien Setlementtiliiton lapsi- ja nuorisotyötä. Sen jälkeen olemme teihin taas yhteydessä tämän vuoden lapsi- ja nuorisotyön toimintarahoista ja niihin liittyvistä ehdotuksistanne, joita olette meille lähettäneet.

Jos haluat ajantasaista tietoa setlementtiliikkeen lapsi- ja nuorisotyöstä s-postilla, tai haluat ehdottaa, kehittää tai antaa palautetta – ota meihin yhteyttä: silja.havu@setlementti.fi tai regina.jarg-tarno@setlementti.fi

Kohta päästään taas yhdessä vauhtiin!

Terkuin, Regina & Silja