Setlementti Tampereen toiminnanjohtaja Sami Wirkkula siirtyy uusiin tehtäviin

01 / 08 / 2018 | Ajankohtaista

10 vuotta Setlementti Tamperetta luotsannut toiminnanjohtaja Sami Wirkkula siirtyy uusiin tehtäviin Silta-Valmennusyhdistykseen 17. syyskuuta alkaen.  

Setlementti Tampereen hallitus käynnistää uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin lomien jälkeen. Väliaikaisena toiminnanjohtajana on toistaiseksi Mervi Janhunen-Ruusuvuori. 

– Kiitämme lämpimästi Samia hyvästä työstä vuosien aikana. Toimintamme on laajentunut viime vuosina. Viimeisimpänä isona ponnistuksena oli Nalkalan setlementtitalon perustaminen remontteineen ja muuttoineen. Tästä on hyvä uuden toiminnanjohtajan jatkaa. Toivotamme Samille onnea uusiin haasteisiin, toivottaa Mervi Janhunen-Ruusuvuori. 

 

Lisätiedot:

 

Va. toiminnanjohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori
p. 0504390535, sp. mervi.janhunen-ruusuvuori@setlementtitampere.fi
Setlementti Tampere ry, Pyhäjärvenkatu 1 A, 33200 Tampere
www.setlementtitampere.fi  

 

Setlementti Tampere ry.ssä edistetään ja tuetaan ihmisten hyvinvointia, yhdenvertaisuutta sekä osallisuutta yhteiskunnassa. Olemme läsnä ihmisten arjessa ja kutsumme heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Palveluksessamme on noin 70 työntekijää. Heidän lisäkseen toiminnassa on mukana suuri joukko vapaaehtoisia sekä työllistettyjä, harjoittelijoita ja opiskelijoita. Toimintamuotojamme ovat Kirje tuntemattomalle –toiminta, maakunnallinen kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontapiste Kiusatut, Miesten kansalaistalo Mattila, kansainvälinen naisten tapaamispaikka Naistari, nuorten elämänhallintaa ja osallisuutta tukeva NEO-Omapolku, lähisuhdeväkivaltatyötä tekevä Nollalinja, neuropsykiatrista osaamista ja matalan kynnyksen toimintaa sekä vertaistukea tarjoava Omavoima, Tassukaverit-vapaaehtoistoiminta, Tesoman hyvinvointikeskuksen yhteisökahvila, Tyttöjen Talo, kansalaistoiminta- ja vertaistukityötä tekevä Voimavirta, Väkivalta- ja kriisityön yksikkö, yhteisötalo Wihreä Puu Tesomalla. Lisäksi Setlementti Tampere koordinoi Rikosuhripäivystys RIKUn Sisä-Suomen aluetoimistoa sekä Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen palvelupisteitä.
Setlementti Tampere on Suomen Setlementtiliiton jäsen ja sen toiminta perustuu kansainvälisen setlementtiliikkeen arvoihin. Setlementtityön arvot ovat rohkeus ja luottamus, paikallisuus ja yhteisöllisyys sekä yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus. www.setlementtitampere.fi