Setlementti Tampere ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu YTM Mervi Janhunen-Ruusuvuori

16 / 11 / 2018 | Ajankohtaista

Setlementti Tampere ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu YTM, työnohjaaja, prosessikonsultti Mervi Janhunen-Ruusuvuori. 

Janhunen-Ruusuvuori on työskennellyt järjestön toimialajohtajana vuodesta 2014. Hän on työskennellyt aiemmin mm. sosiaalialan osaamiskeskuksen kehittämispäällikkönä ja sosiaalityöntekijänä. 

– Meillä on upea yhdistys, monipuolista toimintaa, ammattitaitoinen henkilöstö ja sitoutuneita vapaaehtoisia. Tulevaisuuden haasteena näen kansalaisjärjestöjen toiminnan rahoituksen. Ihmisillä on monenlaisia tarpeita, joihin julkinen sektori ei pysty vastaamaan. Ihmiset tarvitsevat kohtaamisia, rohkaisua ja tukea arkeensa. Sitä me tarjoamme matalalla kynnyksellä ammattilaisten, vertaistuen ja vapaaehtoisten avulla, tiivistää Janhunen-Ruusuvuori. 

Setlementti Tampere ry on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Setlementti Tampere on monialajärjestö, jonka kansalaistoiminta ja yhteisötyö tavoittaa satoja ihmisiä viikoittain. Apua on saatavilla myös erilaisiin vaikeisiin elämäntilanteisiin. 

Yhdistys on Pirkanmaan suurin paikallinen STEA-avustusten saaja ja työllistää noin 70 ihmistä. Toimintaa rahoittaa lisäksi mm. oikeusministeriö. Setlementti Tampereen liikevaihto on yli neljä miljoonaa euroa vuodessa. 

www.setlementtitampere.fi

 

Lisätiedot
 

Mervi Janhunen-Ruusuvuori
050 4390535
mervi.janhunen-ruusuvuori(at)setlementtitampere.fi