Sekasin Gaming siirtyy Setlementtiliittoon 1.3.2022

24 / 02 / 2022 | Ajankohtaista

Maaliskuun 2022 alusta Sekasin Gaming siirtyy Setlementtiliiton ylläpitämäksi osana Sekasin Kollektiivin toimintaa. Siirto tuo Setlementtiliittoon neljä uutta työntekijää sekä valtavan määrän verkkotyön osaamista.

Sekasin Gaming on verkkoalusta ja -yhteisö nuorille, jossa on mahdollista saada vertaistukea, tukea sosiaalialan ammattilaisilta sekä hankkia ystäviä ja peliseuraa moderoidulla alustalla. Serveri on auki 24/7 ja se on vahvasti moderoitu.

Sekasin Gaming sai alkunsa 2018 YLE:n Sekasin-draamasarjan toisen tuotantokauden yhteydessä tehdystä kampanjaan sisältyvästä Discord-serveristä, jolla haluttiin tavoittaa syrjäytymisvaarassa olevia ja yksinäisiä poikia, joita ei muuten tavoitettu.

Sekasin Kollektiivi on lukuisten toimijoiden yhteenliittymä, jonka yhteinen missio on,  ettei kukaan nuori jää pahan olonsa kanssa yksin. Sekasin Kollektiivin koordinaatiosta vastaa MIELI Suomen Mielenterveys ry, Suomen Punainen Risti, Setlementtiliitto sekä SOS-Lapsikylä.  Sekasin Kollektiivi perustettiin tammikuussa 2021. Jokainen meistä on joskus vähän sekasin. Nyt kollektiivina.