Palvelukonttori Tarkka Oy on avannut ovensa!

27 / 11 / 2020 | Ajankohtaista

Suomen Setlementtiliitto on perustanut uuden yhteiskunnallisen yrityksen, jonka erikoisalaa on tarkka taloushallinto, tarkka palkkahallinto ja tarkka HR.

Palvelukonttori Tarkka Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka on järjestökentän toimijan paras ja asiantuntevin kumppani.  Me tunnemme  järjestöjen erityispiirteet ja tiedämme, millaisia arkipäivän haasteita järjestöillä on arvokkaan toimintansa turvaamiseksi.

Asiakkaamme voivat valita palveluistamme omaan tarpeeseensa sopivan kokonaisuuden. Taloushallintopalvelumme sisältävät muun muassa: 
– Yritysten ja yhteisöjen juokseva kirjanpito
– Kausiveroilmoitukset
– Kuukausiraportointi
– Tilinpäätös
– Veroilmoitus
– Konsernitilinpäätös
– Rakentamisilmoitukset
– Budjetointi
– Kannattavuusraportointi
– Tunnuslukuraportointi
– Rahoituslaskelma
– Kassavirtalaskelma
– STEA-, OKM-, OM- ja TEM-talousarviot ja -tilitykset

Palkanlaskentapalvelumme sisältävät muun muassa: 
-Kuukausipalkkojen, tuntipalkkojen ja palkkioiden laskenta ja maksatus
– Lomapalkkojen laskenta
– Matkalaskujen käsittely ja maksatus
– Viranomaisilmoitusten tekeminen
– Työsuhdeneuvonta

Tukea ja apua henkilöstöhallinnon kaikkiin tarpeisiin. Tuemme ja rakennamme HR:n ja palkkahallinon prosesseja, annamme YT-neuvoja ja tuemme työsuhteen eri käytäntöjä. Rekrytoimme, kehitämme ja rakennamme henkilöstösuunnitelmat, lakisääteiset dokumentaatiot, päivitämme palkitsemiset ja henkilöstöedut. Tuemme organisaation viemistä kohti itseohjautuvuutta.

Mahdollisen voittonsa Tarkka käyttää setlementtityön pitkäjänteiseen kehittämiseen. Asiakkaat voivat keskittyä omaan yhteiskunnalliseen ydintehtäväänsä, kun Tarkka hoitaa niiden taloushallinnon ja HR-asiat vastuullisesti ja hyvin.

Tarkka sitoutuu toiminnassaan edistämään kestävän kehityksen periaatteita. Sosiaalinen, ekologinen ja taloudellinen vastuunotto ovat kestävän liiketoiminnan välttämättömiä perusedellytyksiä.

Palvelukonttori Tarkan verkkosivut aukeavat myöhemmin marraskuussa. Ota yhteyttä ja kysy lisää Palvelukonttori Tarkan toimitusjohtajalta Anne Pursiaiselta.