Paikallissetlementtien työntekijöille tarjolla koulutusta omaan taloudenhallintaan liittyen

27 / 03 / 2018 | Ajankohtaista

Taloudenhallinta on oleellinen osa ihmisen elämänhallintaa. Talousasioista puhuminen koetaan kuitenkin usein haastavana. Ajatellaan, että vain alan ammattilainen on pätevä antamaan neuvoja talousasioissa. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla raha-asioiden ekspertti, kunhan osaat neuvoa asiakkaan oikean tiedon äärelle siinä kohtaa, kun oma tietämys asiasta ei enää riitä. Tähän riittävät talous- ja velka-asioiden ensiaputaidot, jotka jokaisella kohtaamistyötä tekevällä on hyvä olla.

Mun talous -toiminta tarjoaa kaikille paikallissetlementtien työntekijöille maksuttoman koulutuksen oman taloudenhallinnan aihepiiriin liittyen. Mikäli setlementtisi haluaa koulutuksen, ota yhteyttä Mun talous -toiminnan kehittämissuunnittelija Ville Kujanpäähän (yhteystiedot alla) ja sovitaan tarkemmin koulutuksen sisällöistä ja ajankohdasta.

Mun talouden verkkosivuilta löydät hyödyllisiä materiaaleja, jotka on suunniteltu nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille. Käy tutustumassa Puhu rahasta -oppaaseen, Puhu rahasta -tehtäväkirjaan ja Puhu rahasta -julisteeseen. Voit tilata näitä materiaaleja maksutta Villeltä.

Lisätietoa Mun talous -toiminnasta: kehittämissuunnittelija Ville Kujanpää, ville.kujanpaa(at)setlementti.fi, puh. 050 591 6252