Minna Jerrman on aloittanut viestintäkoordinaattorina

11 / 04 / 2023 | Ajankohtaista

Setlementtiliitto ja Setlementtiasunnot saivat maaliskuun lopulla vahvistusta, kun Minna Jerrman aloitti työt viestintäkoordinaattorina. 

– Setlementtiliiton arvot, etenkin oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus, ovat itselleni hyvin tärkeitä. Niitä on syytä puolustaa entistäkin määrätietoisemmin näinä aikoina, hän toteaa. 

Myös työ asumisen parissa saa hänet syttymään. 

– Koti on elämän ankkuri ja turvasatama. Jokaisella tulee olla siihen yhtäläinen mahdollisuus, hän sanoo. 

Minna siirtyi viestintäkoordinaattorin tehtävään sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian viestintäosastolta. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Plan Suomen kummiviestinnässä, Valmennuskeskuksen viestintä- ja markkinointipäällikkönä sekä Kamera-lehden toimituksessa. 

Koulutukseltaan Minna on valtiotieteiden maisteri viestinnästä. Hänellä on myös valokuvaajan ja graafisen suunnittelijan tutkinnot. 

– Setlementtityön arjen kuvaaminen sekä siitä kertominen kiinnostavat kovasti. Ei ole kahta samanlaista tarinaa, mutta niistä jokainen on mielenkiintoinen. On myös hienoa olla mukana kehittämässä viestintää eri kanavissa, niin somessa kuin verkkosivuilla, Minna hymyilee. 

Toivotamme Minnan lämpimästi tervetulleeksi!