Mari Muurinen Setlementtiliiton talouspäälliköksi ja Palvelukonttori Tarkan toimitusjohtajaksi

24 / 08 / 2022 | Ajankohtaista

Mari Muurinen on nimitetty Setlementtiliiton talouspäälliköksi ja Palvelukonttori Tarkan toimitusjohtajaksi. Hän aloitti tehtävissä 15.8.2022.

Setlementtiliiton talouspäällikkönä Muurinen vastaa taloudesta ja sen kehittämisestä. Hän toimii myös Setlementtiliiton johtoryhmässä.
Palvelukonttori Tarkan toimitusjohtajana Muurinen vastaa asiakasorganisaatioiden taloushallinnon laadukkaasta hoitamisesta sekä Tarkan liiketoiminnan kehittämisestä.

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Mari Muurinen ja olen kotoisin alun perin Helsingistä. Olen paluumuuttaja Espooseen asuttuani vuoden Vaasassa.

Olen opiskellut taloutta, johtamista ja psykologiaa, palvelujen ja prosessien kehittämistä ja löytyypä minulta myös järjestelmätestauksen sertifiointi. Monipuolista kokemusta on vuosien varrella karttunut asiantuntija-, maahantuonti- ja koulutusorganisaatioista. Vahvaa osaamista löytyy liiketoiminnan ja järjestelmien sekä henkilöstön kehittämisestä. Olen hyvä ongelmien ratkaisemisessa.

Luonteeltani olen herkästi innostuva, eteenpäin menevä ja aitouden puolestapuhuja. Vapaa-aikaan kuuluu joogaaminen, ulkona liikkuminen ja opinnot. Suoritan ratkaisukeskeisen lyhytterapian opintoja töiden ohella.

Millaisen talouspäällikön Setlementtiliitto saa sinusta?

Iloisen eteenpäinmenijän, jolle yhdessäolo on tärkeää. Ensimmäiseksi lähdemme kehittämään talousverkostoa, jonka tarkoituksena on tiedon jakaminen yhdessä tekemällä.

Millaisen toimitusjohtajan Palvelukonttori Tarkka saa?

Minulle on tärkeää laadukas palveluntuottaminen asiakkaille, jotta he voivat resursoida ajan muuten. Odotan innolla Tarkan liiketoiminnan kehittämistä ja eteenpäin viemistä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tiimin tyytyväisyys, osaaminen ja kehittäminen on lähellä sydäntä ja rakentaa vahvan pohjan positiivisille asiakaskokemuksille.

Setlementtiliitto ja Palvelukonttori Tarkka toivottavat Marin lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävään!