Lahja, joka kantaa läpi elämän

08 / 11 / 2019 | Ajankohtaista

Haluatko auttaa aivan tavallisia ihmisiä ympäri Suomen? Lapsia ja nuoria, vanhuksia, yksinäisiä. Lahjoittamalla setlementeille se on mahdollista. Lahjoituksellasi voit tarjota nuorelle kesätyön tai yksinäiselle ikäihmiselle yhteisöllisen jouluaterian. Voit antaa hengähdyshetken omaishoitajalle. Sinä päätät!

Suomessa on 42 setlementtiä, joista pohjoisin on Kemijärvellä ja eteläisin Helsingissä. Setlementit tekevät arkista ja arvokasta työtä paikallisten ihmisten kanssa. Toimintamme kattaa koko elämän kirjon: teemme lapsi- ja nuorisotyötä, seniori- ja vanhustyötä, asumisen palveluita, opinto- ja kulttuuritoimintaa, kansalaistoimintaa, kriisityötä sekä yhdenvertaisuustyötä.

Me ajattelemme, että jokaisessa meissä on voimaa. Se vain täytyy löytää. Kiitos, kun autat!

Tutustu hyvää tekeviin lahjoihin osoitteessa palanenelamaa.fi

Psst… Pohditko, minne yrityksesi voisi lahjoittaa tänä vuonna joululahjavarat? Me autamme mielellämme löytämään juuri teille sopivan lahjoituskohteen. Lahjoitus tapahtuu vaivattomasti Palanen elämää -verkkokaupan kautta tai olemalla suoraan yhteydessä meihin.

Voimme tarvittaessa yhdessä räätälöidä juuri teidän yrityksellenne sopivan lahjoituksen. Kiitoksena lahjoituksesta tarjoamme teille sähköisen joulukortin sekä julkisen kiitoksen verkkokaupan blogissa ja Setlementtiliiton Facebookissa.

 

Lisätiedot:

Jaana Kymäläinen
Viestintäjohtaja
puh. 050 577 2262
jaana.kymalainen@setlementti.fi