Kirsti Kuusterä järjestöpäälliköksi

03 / 05 / 2022 | Ajankohtaista

Kirsti Kuusterä on nimitetty 1.5.2022 alkaen Suomen Setlementtiliitto ry:n järjestöpäälliköksi.

Järjestöpäällikkönä Kuusterä vastaa Setlementtiliiton järjestötoiminnasta ja sen kehittämisestä sekä yksikön budjetista. Hän toimii johtoryhmässä ja liittohallituksen sihteerinä sekä esihenkilönä järjestötoiminnan tiimeille. Kuusterä tukee myös jäsensetlementtejä eli paikallisyhdistyksiä niiden työssä.

Kuusterä on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Lisäksi hän on pian valmistumassa YAMK-tradenomiksi Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä -koulutusohjelmasta.

Setlementtiliitossa Kuusterä on toiminut vuoden 2020 alusta ohjelmapäällikkönä ja tiimin esihenkilönä Arvokas-ohjelman koordinaatiohankkeessa.

Aikaisemmin Kuusterä on työskennellyt hanke- ja asiantuntijatehtävissä Kehitysvammaliitossa, Aalto-yliopistossa, Muistiliitossa ja Vanhustyön keskusliitossa.

Setlementtiliitto rakentaa syrjimätöntä, yhdenvertaista, yhteisöllistä, sosiaalisesti oikeudenmukaista ja ekologisesti kestävää yhteiskuntaa yhdessä jäsensetlementtien kanssa. Kuusterä odottaa innolla yhteistyötä ja kohtaamisia paikallisten setlementtitoimijoiden kanssa.

Setlementtiliitto ja koko setlementtiliike toivottavat Kirstin lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävään!

Kirstin yhteystiedot:
kirsti.kuustera@setlementti.fi
+358 50 344 1822