Kalliolan Nuoret ry:n uusi Silmu-toiminta tarjoaa tukea äideille, isille ja muille perheenjäsenille

14 / 11 / 2017 | Ajankohtaista

Uusi Silmu-toiminta laajentaa kohderyhmän myös isiin ja muihin perheenjäseniin. Lisäksi Nuoret äidit -toimintaa on nyt myös Espoon Tyttöjen Talolla. 

Tänä vuonna Kalliolan Nuoret ry:ssä alkoi kolmivuotinen Stea-rahoitteinen kehittämishanke, joka kulki työnimellä Triadi. Sen avulla nuorten perheiden kanssa tehtävää toimintaa laajennetaan myös nuorten isien tukemiseen. Aiemmin toiminta on painottunut nuoriin äiteihin. 

Samassa yhteydessä luotiin hallinnollisesti uusi kokonaisuus Silmu, joka pitää sisällään nuorille äideille, isille ja perheille suunnatun toiminnan. Viestinnän selkeyttämiseksi Triadi-nimestä luovuttiin. Silmu-toiminnassa isille ja perheille suunnattua toimintaa kehitetään paikkansa vakiinnuttaneen Nuoret äidit -toiminnan rinnalla. Silmu toimii pääosin omissa tiloissaan Helsingin Tyttöjen Talon alakerrassa (Hämeentie 13 A, 3. krs) ja Espoon Tyttöjen Talolla, mutta tekee myös jalkautuvaa työtä erityisesti Espoon ja Vantaan alueilla.

 
Lisää nuorten äitien toimintaa
 

Kalliolan Nuorten toiminta nuorille äideille alkaa nyt myös Espoon Tyttöjen Talolla. Helsingin Tyttöjen Talolla on ollut Nuoret äidit -toimintaa jo useita vuosia.

Nuorten äitien toiminta on tarkoitettu pääkaupunkiseudun alle 21-vuotiaille raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Toiminta tarjoaa monipuolista tukea ja toimintaa äidiksi tuleville nuorille. Ryhmissä ja muissa toimintamuodoissa on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia, keskustella luottamuksellisessa ilmapiirissä, pohtia elämänmuutokseen liittyviä asioita ja vahvistaa suhdetta äidin ja vauvan välillä. Nuorille äideille tarjotaan myös yksilöllistä tukea, apua, ohjausta tai neuvontaa. Toiminta on maksutonta matalan kynnyksen palvelua.

 

Lisätiedot
 

Katja Villanen-Juvakka
Silmu-toiminnan esimies
Hämeentie 13 A, 3. krs
00530 Helsinki
040 1988207
katja.villanen-juvakka(at)kalliola.fi