Kaikki ovat vaikuttajia – tee #edesjotain

24 / 02 / 2021 | Ajankohtaista

Oletko vaikuttajana aktivisti, puskaradiohuutelija vai kenties sohvaperuna? Sen tiedät tehtyäsi leikkimielisen #edesjotain-testin. Nyt kuntavaalien alla on erityisen hyvä aika muuttaa maailmaa. Yhdessä saamme aikaan suuria, kun jokainen tekee #edesjotain. Tee testi osoitteessa www.edesjotain.fi

Voit kertoa omasta vaikuttajatyypistäsi myös Facebook-profiilikuvakehyksellä. Klikkaa tästä ja kirjoita hakukenttään Edes jotain.

Vai eikö vaikuttaminen kiinnosta? Etkö usko, että äänestäminen kannattaa? Onko politiikka mielestäsi tylsää? Torjumme tällä videolla kaikki tekosyyt olla äänestämättä.

 

Puhuttelemme yhdessä Arvokas-ohjelman kanssa tänä vaalikeväänä erityisesti äänestäjiä. Muistutamme, että jokaisen ääni on merkityksellinen – ja että vaikuttaa voi monin muinkin tavoin kuin vain äänestämällä.

Arvokas kysyy myös eri alojen vaikuttajilta siitä, miten heistä tuli vaikuttajia. Miksi ohjaaja Joonas Berghäll innostui tasa-arvosta? Entä mitkä ovat vammaisaktivisti Marja Puustisen vinkit meille jokaiselle? Muun muassa nämä selviävät Edes jotain -kampanjan aikana. Vastaukset ovat nähtävillä Setlementtiliiton ja Arvokkaan somekanavissa.

 

Lisätietoa: 

Viestintäkoordinaattori Suvi Pärnänen
Arvokas-koordinaatiohanke, Suomen Setlementtiliitto
puh. 050 441 3374
suvi.parnanen@setlementti.fi 

 

Arvokas-ohjelma rakentaa vuosina 2018–2021 yhdenvertaisempaa Suomea, jossa jokaisella – lähtökohdista ja elämäntilanteesta riippumatta – on mahdollisuus kokea olevansa merkityksellinen osa yhteisöä ja yhteiskuntaa. Ohjelmassa mukana olevat 25 Arvokas-hanketta luovat mahdollisuuksia yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen ja siten vähentävät yhteiskuntamme eriarvoisuutta. Arvokasta koordinoi Suomen Setlementtiliitto ry. Lisätietoa: www.sinaoletarvokas.fi