Jyränkölän hoivapalvelujohtajaksi Sirkku Taskinen

16 / 09 / 2019 | Ajankohtaista

Jyränkölän Setlementin uutena hoivapalvelujohtajana aloittaa 23.9. terveystieteiden maisteri ja fysioterapeutti Sirkku Taskinen. Taskinen on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:n palvelukodin yksikön johtajan tehtävissä sekä projektisuunnittelijana etsivän vanhustyön parissa. Hänellä on myös kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä sekä erilaisista kehittämisprojekteista.

– Uskon, että monipuolisesta taustasta on hyötyä hoivapalvelujohtajan tehtävässä, ja odotankin innolla uutta työtäni Jyränkölässä, Sirkku Taskinen kertoo.

Taskinen jatkaa reilut kaksikymmentä vuotta Jyränkölän hoivapalveluita luotsanneen Kirsti Rantalan työtä. Rantala jää lomalle ja eläkkeelle joulukuun alusta.

Uusi hoivapalvelujohtaja on tavattavissa Heinolan torilla perjantaina 4.10. kello 9–13 Jyränkölän Setlementin 75-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä.

Jyränkölän hoivapalvelut tarjoaa Heinolassa ympärivuorokautisesti valvottuja asumis-, kuntoutus- ja tukipalveluja vanhuksille ja erityisryhmille. Toiminnan perustana ovat yhteisöllisyys, asiakaslähtöinen kehittämistyö ja henkilökunnan ammattitaito.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kari Hahl, puh. 050 322 1218, kari.hahl@jyrankola.fi tai 23.9. alkaen Sirkku Taskinen, puh. 044 797 2422, sirkku.taskinen@jyrankola.fi