Ehdota Rohkeus vaatia yhdenvertaisuutta -tunnustuksen saajaa!

15 / 06 / 2018 | Ajankohtaista

Syksyn Setlementtipäivillä 22.–23.11. myönnetään kolmatta kertaa Rohkeus vaatia yhdenvertaisuutta -tunnustus. Kerro hyvästä ja rohkeasta yhdenvertaisuutta edistävästä setlementtitoiminnasta! Teko voi olla iso tai pieni, kertaluonteinen tai jatkuva.

Setlementeissä tehdään paljon hyvää työtä, jolla rakennetaan reilumpaa ja yhdenvertaisempaa Suomea. Setlementtiliiton monikulttuurinen toimikunta haluaa kiinnittää myönteistä huomiota ja kannustaa setlementtiliikkeen jäseniä yhdenvertaisuustyössään. Toimikunnan ajatus ei ole asettaa setlementtejä paremmuusjärjestykseen tai typistää monimuotoista setlementtitoimintaa. Ideana on innostaa ja kannustaa tuomalla esiin sitä hyvää työtä, jota eri puolilla Suomea tehdään ja kohdistaa hetkeksi huomio tiettyyn setlementtityön hienoon puoleen. Tämän tunnustuksen tarkoitus on toimia innostuksena ja kannustuksena yhdenvertaisuustyön edistämiseen koko setlementtikentässä!

Aiempina vuosina Rohkeus vaatia yhdenvertaisuutta -tunnustus on annettu Setlementti Puijolan monikulttuuriselle vapaaehtoistoiminnalle (2016) ja Setlementti Tampereen Miesten Kansalaistalo Mattilan kansalaistoiminnalle (2017).

Tunnustuksen saava toiminta on:
  • yhdenvertaisuutta edistävää
  • tuloksellista – (tuo muutosta ihmisten elämään)
  • toistettavaa ja levitettävää (mahdollista toteuttaa myös muualla)

Kerro tunnustuksen ansaitsevasta toiminnasta täällä.