NäytönPaikka

Etusivu > Toiminta > Lapsi- ja nuorisotyö > NäytönPaikka

NäytönPaikka – Oma elämä näkyväksi

NäytönPaikka on maksuton ja voimavarakeskeinen työväline, jota käytetään laaja-alaisesti ympäri Suomen muun muassa työllistymis-, nuoriso-, koulutus-, asumis-, päihde- ja mielenterveyspalveluissa.

Palvelun käyttäjälle NäytönPaikka-nettipalvelu tarjoaa erilaisia työkaluja suunnitelmien tueksi, mm.

  • elämäntilannekartoitus
  • verkostokartta
  • aikajana
  • valmis ansioluettelopohja.

Niiden avulla voi pysähtyä pohtimaan omia vahvuuksia, heikkouksia, uhkia ja mahdollisuuksia. Tietoja voi tallentaa ja muokata milloin haluaa. Dokumentteja ja yhteenvetoja voi jakaa näkyväksi omalle tukiverkostolle.

”Olin vähän hukassa ja tää auttoi ajatteleen.” ”Tästä on ollut hyötyä. Saan itse pitää asioista huolta.”
”Muuttanut mun tapaa hoitaa asioita. Ymmärrän paremmin mitä tarvitaan.”

Ammattilaiselle Näytön paikka-nettipalvelu avaa asiakkaan (palvelun käyttäjän) tilannetta helposti ja havainnollisesti, ja nopeuttaa ja syventää näin yhteistyötä asiakkaan kanssa. Palvelu tarjoaa valmiin ja monipuolisen tavan tehdä asiakaslähtöisesti ja kokonaisvaltaisesti syrjäytymisen vastaista työtä sekä tukea osallisuutta, kasvua ja voimaantumista.

”Uusi kanava tehdä tavoitteellista asiakaspalvelutyötä.” ”CV-työkalun kieliversiot ovat olleet suureksi avuksi maahanmuuttajien kanssa toimiessa.” ”Palvelun käyttäjän osallisuuden vahvistuminen oman elämän asioiden ja tavoitteiden pohtimisessa.”