Ahjolan Isosisarustoiminnan 20-vuotisjuhlaseminaari

mennessä 04 / 09 / 2019Tapahtumat0 Kommenttia

Vuonna 1999 Ahjolan Setlementin Isosiskotoiminta eli nykyinen Isosisarustoiminta, perustettiin Tampereelle yhtenä Suomen ensimmäisistä sukupuolisensitiivisen nuorisotyön ja vapaaehtoistyön muodoista. Tänä vuonna on siis juhlan aika! Isosisarustoiminta täyttää 20 vuotta, samalla Tyttöjen Tupa juhlistaa täysi-ikäisyyttään ja Ahjolan Poikatyö on ehtinyt jo lähes kahden vuoden ikään. Tule kanssamme juhlimaan menneitä vuosia ja katsomaan tulevaan!

Kutsumme sinut Arjesta juhlaa! Ahjolan Isosisarustoiminnan 20-vuotisjuhlaseminaariin ja -iltajuhlaan torstaina 7.11.2019

Ahjolan Isosisarustoiminnan 20-vuotisjuhlaseminaari
Torstaina 7.11. klo 9.00–15.30 Tampereen ammattikorkeakoulun juhlasalissa (Kuntokatu 3)

Seminaarissa esitellään toiminnan historiaa ja vaikuttavuutta, kuullaan yhteistyökumppaneita ja julkistetaan 20-vuotisjuhlakirja. Tarjolla on lisäksi työpajoja ajankohtaisista aiheista sekä tietysti aamu- ja syntymäpäiväkakkukahvit! Lounas on omakustanteinen.

Ahjolan Isosisarustoiminnan 20-vuotisiltajuhla torstaina 7.11.
klo 17.30–18.00 Vierailumahdollisuus Tyttöjen Tuvalla / Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45)
klo 18.00–23.00 Iltajuhla Pispalan Haulitehtaalla (Haulikatu 8)

Iltajuhliin historialliselle Pispalan Haulitehtaalle ovat tervetulleita kaikki yhteistyökumppanit ja toiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset. Luvassa ovat loistavat juhlat harmaaseen marraskuuhun! Iltajuhlassa tarjoamme illallisen ja kakkukahvit.

Seminaariohjelma on luettavissa täällä, iltajuhlan ohjelma löytyy ilmoittautumislomakkeesta. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Ilmoittautuminen molempiin tapahtumiin tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa!