Kumppanit & rahoittajat

Etusivu > Setlementtiliitto > Kumppanit & rahoittajat

Arvoliitto ry

ARVO tukee yhteiskunnallisten yritysten liiketoiminnan menestystä. ARVO ajaa yhteiskunnallisten ja arvolähtöisten yritysten tunnettuuden ja arvostuksen lisääntymistä. Tähtäämme sosiaalisesti ja ekologisesti kestävän yhteiskunnan rakenteiden vahvistamiseen.

The International Federation of Settlements and Neighborhood Centers (IFS)

IFS on kansallisten, alueellisten ja paikallisten järjestöjen yhteenliittymä, joka pyrkii vahvistamaan paikallisyhteisöjä yhteiskunnassamme. Sen jäsenet ovat laaja-alaisia paikalliseen yhteisöön pohjaavia järjestöjä ympäri maailman Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta aina Etelä-Amerikkaan, Lähi- ja Kauko-Itään.

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee avustuksilla mm. koulutukseen, tieteeseen, kulttuuriin, liikuntaan ja nuorisotyöhön liittyviä hankkeita. 

Syrjinnästä vapaa alue

Syrjinnästä vapaa alue -kampanja on kaikenlaisen syrjinnän, kiusaamisen ja häirinnän vastainen tiedotuskampanja, jonka avulla organisaatiot ja työyhteisöt tuovat julki sitoutumisensa syrjimättömyyden periaatteeseen.

Veikkaus Oy

Veikkaus on peliyhtiö, jonka saamat tuotot käytetään Suomessa asuvien hyväksi. Vuosittain rahaa jaetaan yli miljardi euroa vuodessa. Avustuksilla tuetaan mm. vapaaehtoistoimintaa, kulttuuria, mahdollisuuksia harrastaa, liikkua, pysyä terveenä ja tervehtyä.