• Kokoaikainen
  • Helsinki

Kotisivu Setlementti Suomen Setlementtiliitto ry

Setlementtityön tavoitteena on edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta. Toimintamme lähtökohtana ovat yksilön kunnioitus, moninaisuuden arvostaminen, heikoimpien tukeminen sekä kaiken pohjana luottamus ihmisiin ja heidän voimavaroihinsa. 100-vuotias Suomen Setlementtiliitto on kansalaisjärjestö, jonka jäseniä ovat 40 paikallista setlementtiä ympäri Suomen. Toimintamuotoja ovat seniori- ja vanhustyö, lapsi- ja nuorisotyö, monikulttuurinen työ, kansalaistoiminta, yhteisöllisten asumismuotojen kehittäminen ja tuotanto, tuetun asumisen eri muodot, kehitysvammaispalvelut, 14 kansalaisopiston ja kolmen kansanopiston koulutustarjonta, erilaiset trauma- ja kriisityömuodot ja päihdekuntoutuspalvelut. Setlementtiliikkeen palveluksessa on noin 4000 ammattilaista ja heidän kanssaan setlementtityötä tekee iso joukko vapaaehtoisia. Toiminta on voittoa tavoittelematonta.

Haemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää taloushallintoomme vakituiseen työsuhteeseen. Taloushallinnon tiimiin kuuluu kolme työntekijää. Toivomme, että hakijalla on vähintään viiden vuoden työkokemus yhdistyskirjanpidosta ja taidot tilinpäätösten tekoon. Toimipisteemme sijaitsee Setlementtiliitossa Helsingissä. Työ voi sisältää matkustamista.

Kirjanpitäjän työtehtävät:
  • talousarvioiden laadinta yhdessä johtoryhmäläisten kanssa
  • juokseva kirjanpito, joka sisältää osto- ja myyntireskontran
  • palkanlaskennan sijaistus
  • raportointi kuukausittain
  • tilinpäätökset
  • viranomaisraportointi; veroilmoitus, rahoittajille tehtävät seurantaraportit
  • muut yleiset toimistotehtävät

Olet etsimämme kirjanpitäjä, mikäli työskentelyotteesi on itsenäinen ja vastuullinen, koet setlementtiliikkeen arvot omiksesi ja sinulla on soveltuva koulutus. Oletamme, että tiimityö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitosi ovat erinomaiset. Eduksi katsotaan kokemus järjestötyöstä ja konserniosaaminen. Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Hakuaika päättyy 19.11.2019. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi. Tiedustelut: talousjohtaja Paula Korkka ke 13.11. ja to 14.11. puh. 040 550 5885. Lähetä hakemus: rekrytointi@setlementti.fi

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@setlementti.fi