• Kokoaikainen
  • Kuopio

Kotisivu Kuopion Setlementti Puijola ry

Kompassi on vuonna 1999 perustettu Kuopion Setlementti Puijolan ylläpitämä kansainvälinen kohtaamispaikka.

Kuopion Setlementti Puijolan kansainvälisessä työyhteisössä on avautunut Kompassin johtajan työtehtävä.

Kompassi on vuonna 1999 perustettu, Setlementti Puijolan ylläpitämä kansainvälinen kohtaamispaikka, joka sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa Kauppakadulla. Puijolassa tehdään vaikuttamistyötä, jonka tavoite on yhdenvertainen ja tasa-arvoinen yhteiskunta.

Vahva osa Kompassin toimintaa on maahanmuuttajataustaisten kotoutustyö, suomen kielen opetus sekä maahanmuuttajien työvalmennus. Kompassissa on monipuolisia toimintaryhmiä, joiden ohjaajissa ja osanottajissa on paljon vapaaehtoisia. Kompassin toiminnassa on mukana noin 130 vapaaehtoista.

Kompassin johtaja toimii kuusihenkisen työntekijätiimin esimiehenä. Hän vastaa Kompassin toiminnasta ja sen kehittämisestä.

Johtajan toimenkuva on laaja. Hän tapaa päättäjiä, osallistuu yhteistyöverkostojen kokouksiin, tekee avustushakemuksia ja vaikuttamistyötä, etsii uusia rahoituskanavia, pitää yhteyttä yhteistyökumppaneihin ja koordinoi eri tapahtumia.

Kompassin johtaja viihtyy siellä, missä suunnitellaan kansainvälistyvän Kuopion tulevaisuutta, luodaan innovatiivisia verkostoja ja rakennetaan yhdenvertaista yhteiskuntaa. Hän pitää aktiivisesti yhteyttä yhteistyökumppaneihin, joita ovat muun muassa muut järjestöt, kaupungin toimijat, alueen yrittäjät ja oppilaitokset.

Kompassin johtaminen edellyttää kokemusta esimiestyöskentelystä. Hankemaailman tuntemus on lisäksi erittäin tärkeää.

Kompassin menestyksellinen johtaminen vaatii myös ymmärrystä kansainvälisyys- ja maahanmuuttotyöstä sekä maahanmuuttajien työllistymisestä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Etsimme henkilöä, jolla on ymmärrystä eri kulttuureista ja jolta löytyy kehittämisideoita kuopiolaiseen kansainvälisyystyöhön. Innostumme henkilöstä, jolla on innovatiivinen työote sekä kykyä, rohkeutta ja halua ideoida ja myös toteuttaa uudistuksia.

Arvostamme henkilöä, joka pystyy tekemään uusia avauksia sekä toiminnan että rahoituksen osalta. Etsimämme henkilö kestää hyvin muutoksia. Hän ymmärtää ja hallitsee isoja asiakokonaisuuksia.

Kompassin johtaminen edellyttää hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muun kielitaidon laskemme kansainvälisessä työyhteisössämme eduksi.

Tehtävä edellyttää työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kompassin johtaja toteuttaa työssään setlementtiliikkeen arvopohjaa. Se tarkoittaa, että kohtaamme ihmiset yhdenvertaisina ja uskomme heidän omiin voimavaroihinsa, taustaan katsomatta. Setlementtityö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Tarjoamme Kompassin johtajalle mielenkiintoisen työn yhteiskunnallisesti merkittävällä näköalapaikalla. Jos haluat luoda ja vaikuttaa, tämä vaativa ja palkitseva tehtävä saattaa olla sinun.

Kompassin johtaja on Setlementti Puijolan johtoryhmän jäsen. Johtajana pääset osaksi osaavaa ja kansainvälistä työyhteisöä. Puijolassa on työntekijöitä yli kymmenestä eri maasta.

Kompassin johtajan työsuhde alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kompassin toiminnan päärahoitus tulee Veikkaus Oy:n tuotoista, joiden jakamisesta päättää Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Lähetä Kompassin johtajan paikkaan vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 19.11.2019 mennessä osoitteeseen: eija.teerineva@puijola.net

Lisätietoja tehtävästä antaa Setlementti Puijolan toiminnanjohtaja Eija Teerineva 7.11. kello 14.30–16 sekä 12.11. kello 14.30–16.

Lisätietoa Kuopion Setlementti Puijolasta voit lukea verkkosivulta: www.puijola.net

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen eija.teerineva@puijola.net