Lahti | Toiminnanjohtaja/rehtori

08 / 02 / 2024 | Avoimet työpaikat

Haemme Lahdessa toimivalle Harjulan Setlementti ry:lle toiminnanjohtajaa/rehtoria.

Toiminnanjohtajana vastaat Harjulan Setlementti ry:n tuloksesta sekä sen laajan toiminnan käytännön johtamisesta yhdessä henkilöstön kanssa. Yhdistyksen strateginen suunnittelu on vastuullasi hallituksen suuntaviivojen mukaisesti. Yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa on tärkeä osa työtäsi. 

Kansalaisopiston rehtorina olet vastuussa kansalaisopiston palveluiden, talouden ja kehittämisen johtamisesta, opetussuunnitelman kehittämisestä ja sen toteutumisen valvonnasta sekä yhdistyksen hallituksessa toimimisesta esittelijänä ja pöytäkirjanpitäjänä. Rehtorilla on myös opetusvelvollisuus 54-100 tuntia vuodessa.

Harjulan Setlementti ry on perustettu vuonna 1941. Järjestö on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys, jonka palvelutarjontaa ovat kansalaisopistotoiminta, lasten päivähoito ja leiritoiminta, ravitsemuspalvelut, kokous- ja juhlapalvelut, tyky-toiminta sekä Harjula-Mainoksen ulkomainospaikkojen vuokraus. Lisäksi Harjulassa on OmaKamu-toimintaa, Hämeen sovittelutoimisto, kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku sekä Kierrätyskeskus Patina.

Harjulasta voi vuokrata tiloja kokous- ja juhlakäyttöön sekä liikuntatiloja (kuntosali, uima-allas, liikuntasali). Harjulassa on myös vaihtuvia projekteja mm. työttömille ja maahanmuuttajille.

Yhteisöllisyyden, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme.